Victory affärsdag 9 november 2023 - banner med Victorys logotyp och länk till sida om affärsdagen.

Vill du göra fler affärer?

Vill du tjäna mer pengar?

Vill du professionalisera ditt nätverk?

Då ska du vara med på Victorys affärsdag!

Nätverket Victory består av kvinnor som är intresserade av ledarskap, entreprenörskap och personlig utveckling. Vi har regelbundna frukostträffar då vi träffas för inspiration och nätverkande. Våra ledord är att ”vi lyfter och peppar, vi hyllar och hjälper”. Det är ett medvetet val att inte sälja till varandra under de här träffarna. Ändå har frågan kommit upp flera gånger:

Hur kan vi hjälpa varandra att tjäna mer pengar?

Därför bjuder vi nu för första gången in till Victory affärsdag.

Den här förmiddagen är syftet att möjliggöra fler affärer och utvidga varandras professionella nätverk. Målet är att öka omsättningen för alla som deltar. Det gör vi genom att pitcha våra idéer och hjälpa varandra att hitta nya kunder. Vi skulle kunna kalla det ”LinkedIn i verkligheten”.

Varmt välkommen med din anmälan!

Program

8.30 Lokalen öppnar. Tid att ställa i ordning för dig som har bokat en utställningsyta. Frukost och mingel.

9.00 Introduktion till dagen. Alla deltagare presenterar sig kort.

9.30 Speeddejting. Förbered en pitch av ditt erbjudande på 1 minut.

10.30 Mingel med fika och möjlighet att fördjupa dina kontakter.

11.15 Föreläsning: Mindset för säljsuccé – med Elin Stenman, business coach & kommunikatör

11.45 Reflektion och framåtblick

12.00 Affärsdagen avlutas

Med reservation för mindre förändringar

Efter evenemanget kommer arrangörsgruppen att äta lunch på Valvet, en kort bit från Grant Thornton. Vill du vara med? Kryssa i rutan i anmälningsformuläret så bokar vi en plats till dig.

 

 

 

Frågor och svar

Vem är evenemanget för?

Kvinnor, med koppling till Eskilstuna, som i sin yrkesroll arbetar med försäljning. För dig som vill göra fler och bättre affärer, i ditt eget företag eller organisationen där du är anställd.

 

Kan jag vara med på affärsdagen även om jag inte deltagit i Victory-nätverket tidigare?

Ja, du är varmt välkommen!

 

Vad förväntas av deltagarna?

Affärsdagen hålls i Victorys anda och vi förväntar oss att alla deltagare är beredda att lyfta och peppa, hylla och hjälpa varandra. Du gör ditt bästa för att presentera ett erbjudande som är attraktivt för övriga deltagare, eller för deras nätverk. Samtidigt ska du vara beredd att hjälpa övriga deltagare att göra fler affärer, och inte bara fokusera på att nå ut med din egen affärsidé. Om alla kommer för att sälja så har vi inga köpare. För att upplägget ska fungera så måste vi hjälpas åt. Pay it forward. Målet med dagen är att höja den totala omsättningen för alla deltagare.

 

Finns det möjlighet att visa upp produkter?

Det kommer att finnas ett begränsat antal utställningsytor, du anmäler intresse när du bokar din plats. Ytan är på ett bord/en bänk och i storlek ungefär av en laptop.

 

Vad ingår i deltagaravgiften?

Det största värdet ligger i att du får möta ett gäng högt motiverade entreprenörskvinnor med förankring i Eskilstuna. Från tidigare Victory-träffar vet vi att det är ett tryggt, stödjande och inspirerande nätverk. Du kommer att få möjlighet att pitcha ditt företag för övriga deltagare och du kommer också att kunna synas i Stiftelsen Maria Pihls minnes sociala medier i samband med evenemanget. Dagens inspirerande föreläsning gör dig till en modigare och bättre säljare.

Deltagaravgiften är ett självkostnadspris som ska täcka genomförande, administration och marknadsföring. Grant Thornton sponsrar evenemanget med lokal och de bjuder också på frukost.

 

Vad gör jag med min biljett om jag blir sjuk?

Du kan överlåta din biljett till en annan person, kom ihåg att meddela bytet till info@mariapihlsminne.se. Ej återbetalningsbar.

 

Hur anmäler jag mig?

Du bokar och betalar din plats via Simplesignup här.