Välkommen till träff i nätverket Victory.
”Vi lyfter och peppar. Vi hyllar och hjälper”

Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton Eskilstuna bjuder in till nätverket Victory. Nätverket Victory är öppet för kvinnor som är intresserade av ledarskap, styrelsearbete, entreprenörskap och personlig utveckling.

Med din anmälan godkänner du att Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton registrerar dina uppgifter för att kunna skicka information och inbjudningar till dig.

Varmt välkommen!

Gå med i Victory nätverk på Facebook

Anmäl dig till e-postlistan här

 

Kommande träffar 2023

16 maj, frukostträff

19 september, frukostträff

7 december, årsavslutning med after work, start ca kl 15

När

16 maj, 2023, 07.45-10.00

Var

Grant Thornton Eskilstuna, Kungsgatan 10

Pris

Kostnadsfritt. En avgift på 475 kr kan debiteras om du uteblir utan att meddela oss.

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig

Program

07.45 Frukost och mingel
08.15 Föreläsning
09.30 – 10.00 Mingel och eftersnack

 

Gästföreläsare: Maria Fischer

Våga ta steget – du vet aldrig vilka dörrar som öppnas

Maria Fischer är välkänd i nätverket Victory. Hon har deltagit i många av våra träffar, alltid lika nyfiken och öppen i mötet med andra människor. Två år i rad har Maria utsetts till toppkandidat i Maria Pihls minne. Vid nätverksträffen 16 maj kommer Maria Fischer att dela med sig av sin inspirerande utvecklingsresa.

Hon ger sig själv den inofficiella yrkestiteln halvgalen, ohjälpligt optimistisk och idésprutande entreprenör. Det beskriver väl Marias energi och ständiga aktivitet.

Socialt arbete och engagemang har löpt som en röd tråd genom Marias karriär. Drivet att göra skillnad på riktigt var större än behovet av trygghet.

Det drivet fick Maria att lämna en trygg anställning på kommunikationsavdelningen på Volvo CE, för att med två små barn hemma börja studera på högskolan. Studierna tog henne vidare till ett antal år inom den kommunala omsorgen. 2017 startade Maria tillsammans med kollegor Safe Homes and Care, som bedriver skyddat boende. Sedan dess har det blivit flera företag och initiativ, alla med sociala frågor som gemensam nämnare.

Det starka engagemanget för sociala frågor har funnits med i hela livet. Under tonåren startade hon tillsammans med en annan tjej en grupp för adopterade ungdomar i Sörmland.

Utöver engagemanget i sociala frågor syns Maria Fischer i en rad entreprenöriella sammanhang.

– Jag älskar att vara i ständig utveckling, såväl personlig som yrkesmässig och ett av de bästa sätten är att dela erfarenheter, kunskaper genom goda samtal. I sådana miljöer föds och närs idéer och samarbeten kan få en enorm kraft vilket jag tror är en nyckel till att göra skillnad på riktigt.

Varmt välkommen att inspireras av Maria Fischer, den 16 maj. Våga ta steget – du vet aldrig vilka dörrar som öppnas!