Välkommen till träff i nätverket Victory.
”Vi lyfter och peppar. Vi hyllar och hjälper”

Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton Eskilstuna bjuder in till nätverket Victory. Nätverket Victory är öppet för kvinnor som är intresserade av ledarskap, styrelsearbete, entreprenörskap och personlig utveckling.

Med din anmälan godkänner du att Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton registrerar dina uppgifter för att kunna skicka information och inbjudningar till dig.

Den 29 september, 2020, träffas vi digitalt med anledning av Corona-viruset.

Varmt välkommen!

När

29 september 2020, 08.30 – 09.30

Var

Livesänd intervju i Facebook-gruppen Victory nätverk. Observera att du måste gå med i Facebook-gruppen för att kunna delta i livesändningen.

Pris

Kostnadsfritt

Anmälan till

Klicka här för att boka din plats: Simplesignup

Program

08.30 – 09.30

Livesänd intervju med årets Maria Pihl-stipendiat Caroline Axelsson, anca inredningsarkitekter

I intervjun kommer vi att lära känna både företagaren och privatpersonen Caroline Axelsson. Hon kommer att prata om drivkrafter och lärdomar under 18 år som företagare. Hur det var att slå sig in i den traditionellt manliga byggbranschen. Hur det fungerar att vara förälder och företagare. Och, det stora engagemanget för miljö- och klimatfrågor och hur hon lever som hon lär i företaget.

Intervjun livesänds i Facebook-gruppen Victory nätverk, ställ gärna frågor till Caroline direkt i kommentarsfältet under sändningen. Vi brukar fylla våra träffar när vi ses fysiskt och vi hoppas kunna bli ett lika stort gäng nu, även om vi den här gången får träffas digitalt. Samla gärna ihop alla tjejer på din arbetsplats, eller där du befinner dig, och slå er ner med en smarrig frukost framför skärmen.