Välkommen till träff i nätverket Victory.
”Vi lyfter och peppar. Vi hyllar och hjälper”

Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton Eskilstuna bjuder in till nätverket Victory. Nätverket Victory är öppet för kvinnor som är intresserade av ledarskap, styrelsearbete, entreprenörskap och personlig utveckling.

Med din anmälan godkänner du att Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton registrerar dina uppgifter för att kunna skicka information och inbjudningar till dig.

Den 20 maj, 2021, träffas vi digitalt med anledning av Corona-viruset.

Varmt välkommen!

Gå med i Victory nätverk på Facebook

När

20 maj 2021, 08.00 – 09.15

Var

Digital föreläsning via Zoom. Länken skickas till din e-post.

Pris

Kostnadsfritt

Anmälan till

Klicka här för att boka din plats: Simplesignup
Länk till mötet i Zoom skickas per e-post.

Program

Morgonens gäst: Astrid Westfeldt Corneman

”Det har jag aldrig provat förut så det klarar jag helt säkert”

Jag har många gånger blivit kidnappad av mina egna känslor. Retat mig på inkompetens, och åsikter jag inte delar. Eller varit rent av elak mot mig själv. Ifrågasatt min egen kompetens och känt mig otillräcklig. Ett frustrerat tillstånd bidrar sällan till att ta frågorna vidare, eller tillföra njutning av livet. Sedan jag aktivt började uppmärksamma mina tankar, och förtydligade några av mina livsstrategier för mig själv, agerar jag med ökad medvetenhet och mod. Det hjälper mig hålla siktet på vad jag förväntas leverera och känna mig mer tillfreds i mina olika roller som bl.a. mamma, livspartner, vän och chef. Jag vill dela med mig av mina med- och motgångar, och reflektioner kring mina val i livet, till alla fantastiska kvinnor i nätverket Victory.

Mitt namn är Astrid Westfeldt Corneman och jag är stolt mottagare av årets stipendium till Maria Pihls Minne. Jag har haft förmånen att arbeta som företagsledare under större delen av 2000-talet. Jag arbetar inom utbildningsbranschen och har varit VD för utbildningsföretag så som Sälj&Marknadshögskolan, Mercuri International, STF Ingenjörsutbildning och idag på Nackademin. Jag har även suttit i koncernledningen i min roll som Divisionschef Vuxenutbildning på Lernia. För närvarande sitter jag i styrelsen för Almega Tjänsteförbunden, Almega Utbildningsföretagen samt Scandor Agentur.

 Varmt välkommen att lyssna in!/ Astrid