Välkommen till träff i nätverket Victory.
”Vi lyfter och peppar. Vi hyllar och hjälper”

Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton Eskilstuna bjuder in till nätverket Victory. Nätverket Victory är öppet för kvinnor som är intresserade av ledarskap, styrelsearbete, entreprenörskap och personlig utveckling.

Med din anmälan godkänner du att Stiftelsen Maria Pihls Minne och Grant Thornton registrerar dina uppgifter för att kunna skicka information och inbjudningar till dig.

Den 28 september, 2021, träffas vi digitalt med anledning av Corona-viruset.

Varmt välkommen!

Gå med i Victory nätverk på Facebook

När

28 september 2021, 08.00 – 09.15

Var

Digital nätverksträff via Zoom. Länken finns på kvittot som skickas till din e-post.

Pris

Kostnadsfritt

Anmälan till

Klicka här för att boka din plats: Simplesignup
Länk till mötet i Zoom finns i ditt kvitto från Simplesignup.

Program

Hur har pandemin påverkat dig och vad tar du med dig in i framtiden?

Corona-pandemin har omkullkastat hela vår vardag, aldrig tidigare har vi upplevt något liknande. När de första rapporterna kring Corona kom i början av 2020, kunde du då föreställa dig vilka effekter viruset skulle få på samhället, ditt yrkesliv, ditt privatliv?

Vi längtar efter att få träffas i samma rum igen men fortfarande behöver vi ha respekt för smittspridningen. Därför kommer vi även denna gång att träffas digitalt, via Zoom. För att alla ska få chansen att prata och verkligen nätverka så kommer vi att under mötet dela in oss i mindre grupper.

Ett och ett halvt år har gått sedan Corona-viruset kom till Sverige. Vid den här träffen samlar vi erfarenheter och pratar om framtiden. Vilka omställningar har du behövt göra sedan mars 2020? Hur har du utvecklats? Vad tar du med dig in i framtiden?